Оновлено Закон про військовий обов’язок і військову службу

ВР України прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» (законопроект № 2985).
Законом поширено на відповідні органи місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від місця їх знаходження в Україні і наявності в їх адміністративно-територіальних одиницях військових комісаріатів, обов’язок на вимогу військових комісаріатів сповіщати призовників і військовозобов’язаних про їх виклик до військових комісаріатів, забезпечувати своєчасне прибуття за цим викликом, у семиденний строк повідомляти районні (міські) військові комісаріати про прийняття на роботу (навчання) та звільнення з роботи (навчання) призовників і військовозобов’язаних.
Відповідні зміни внесено до статті 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу». Чинною редакцією цієї статті відповідний обов’язок передбачено для адміністративно-територіальних одиниць, де немає військових комісаріатів.

Просмотров: 214

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 03.05.2018