Видача ліцензійних карток для автоперевізників здійснюватиметься територіальними органами Укртрансінспекції

Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті повідомила, що наразі розглядається питання щодо передачі повноважень з видачі ліцензійних карток, що додаються до ліцензій на провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів та небезпечних вантажів, до територіальних органів
Реалізація найближчим часом запропонованих змін направлена на спрощення видачі зазначених ліцензійних карток для автомобільних перевізників.
Одночасно варто зазначити, що враховуючи технічну складність процедури передачі таких повноважень, реалізація цього рішення займе певний час. Про початок видачі ліцензійних карток територіальними органами буде повідомлено додатково на офіційному веб-сайті Укртрансінспекції.
Звертаємо увагу, що видача ліцензійних карток суб’єктам господарювання, які зареєстровані у Донецькій, Луганській, Київській областях та м. Києві, буде здійснюватись в апараті Укртрансінспекції, за адресою: м.Київ, проспект Перемоги, 57.
Адреси інших територіальних органів Укртрансінспекції розміщені на офіційному веб-сайті в розділі «Структура інспекції».
Джерело: http://www.mtu.gov.ua/uk/news/48369.html

Просмотров: 210

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 07.05.2018