Винагорода групи державних виконавців може становити до 2% стягненої суми

Зміни до Порядку виплати винагород державним виконавцям та їх розмірів і розміру основної винагороди приватного виконавця внесені постановою Кабміну від 23.08.2017 року № 641.
Згідно зі змінами в разі фактичного виконання (повного або часткового) виконавчого документа майнового характеру державним виконавцям виплачується винагорода в такому розмірі:
2 % стягуваної суми або вартості майна боржника, переданого стягувачу за виконавчим документом, але не більше 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого на 1 січня календарного року, — державному виконавцеві, на виконанні в якого перебував (перебуває) виконавчий документ (2017 року — 320 тис. грн);
0,5 % стягуваної суми або вартості переданого майна боржника, але не більше 200 розмірів прожиткового мінімуму (ті самі 320 тис. грн) — керівникові органу ДВС і його заступникам, яким безпосередньо підпорядкований державний виконавець.
Якщо виконання було забезпечено виконавчою групою, сума винагороди обмежується 2 % стягуваної суми або вартості майна боржника, переданого стягувачу за виконавчим документом.
Кошти розподіляються між усіма членами виконавчої групи порівну. Сума винагороди кожного члена виконавчої групи не може перевищувати 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого на 1 січня календарного року

Просмотров: 164

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 02.05.2018