З 15 вересня запрацює Єдиний веб-портал використання публічних коштів

Державною казначейською службою України з 15 вересня 2015 року, на виконання вимог пункту 3 статті 3 Закону № 183-VII «Про відкритість використання публічних коштів», буде оприлюднюватися інформація про використання публічних коштів, а також інформація про платіжні трансакції на єдиному казначейському рахунку, у тому числі за операціями на реєстраційних, спеціальних реєстраційних та інших рахунках розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів.

Відповідно до Закону, одночасно оприлюдненню не підлягає інформація про трансакції, пов’язаних з витратами, які проводяться з грифом «цілком таємно», «таємно», «для службового користування». Також не буде розміщуватись інформація про трансакції військових формувань, правоохоронних органів щодо забезпечення обороноздатності країни в особливий період або під час проведення АТО.

З метою виконання зазначеної норми Казначейством забезпечена доробка програмного продукту та внесено зміни щодо порядку наповнення Реєстру бюджетних фінансових зобов’язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів.

Просмотров: 169

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 07.05.2018