Затверджено нові правила для державних і приватних виконавців

Правила ведення діловодства та архіву в органах державної виконавчої служби та приватними виконавцями затверджено наказом Мінюсту від 07 червня 2017 року № 1829/5, який набув чинності 30 червня.
Вимоги до порядку документування діяльності з примусового виконання судових рішень та рішень посадових осіб інших органів, діловодства й організації архіву єдині як для державних виконавчих служб, так і для приватних виконавців.
Кожному виконавчому документу під час реєстрації присвоюється єдиний унікальний номер. Після завершення виконавчого провадження виконавчий документ з відміткою про виконання надсилається за належністю разом з постановою виконавця та супровідним листом.
Виконавці контролюватимуть своєчасність виконання документів. При цьому строки виконання обчислюються в календарних днях, для внутрішніх документів — з дати підписання, а для вхідних — з дати надходження. Документи, в яких не зазначено строк виконання, повинні бути виконані не пізніше ніж за 30 календарних днів із дня реєстрації.

Просмотров: 193

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 03.05.2018