Зазнало змін Примірне положення про центр надання адміністративних послуг

13.09.2016 набула чинності постанова Кабінету міністрів від 31.08.2016 № 565 якою внесено зміни до Примірного положення про центр надання адміністративних послуг.
Уточнено, що в приміщенні, де розміщується центр надання адміністративних послуг, можуть надаватися супутні послуги (виготовлення копій документів, ламінування, фотографування, продаж канцелярських товарів, надання банківських послуг тощо).
Добір суб’єктів господарювання для надання супутніх послуг здійснюється органом (посадовою особою), що утворив центр, на конкурсній основі за критеріями забезпечення мінімізації матеріальних витрат та витрат часу суб’єкта звернення, а також з урахуванням вимог законодавства у сфері оренди державного та комунального майна.
Заборонено відносити до супутніх послуг надання консультацій та інформації, пов’язаних з наданням адміністративних послуг, продаж бланків заяв та інших документів, необхідних для звернення щодо надання адміністративних послуг, а також надання допомоги в їх заповненні, формуванні пакета документів.

Просмотров: 151

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 06.05.2018