Змінено процедуру доведення до відома суб’єктів первинного фінмоніторингу переліку осіб, пов’язаних з терористичною діяльністю

14.06.2016 року набирає чинності Наказ Міністерства фінансів від 05.05.2016 №475 про Порядок доведення до відома суб’єктів первинного фінансового моніторингу переліку осіб, пов’язаних з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції та Інструкцію з унесення інформації до переліку осіб, пов’язаних з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції.
Перелік осіб, пов’язаних з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції (зміни до нього), формується та затверджується Держфінмоніторингом протягом 3-х робочих днів від дати надходження відомостей (документів) та інформації, зазначених у п.п. 2 і 3 Порядку формування переліку осіб, пов’язаних з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції.
Розміщення на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу Переліку осіб (змін до нього, Переліку осіб із змінами до нього на поточну дату) здійснюється не пізніше наступного робочого дня з моменту його затвердження та супроводжується відповідним повідомленням у розділі новин цього сайта.
З метою проведення фінансового моніторингу суб’єкт первинного фінансового моніторингу завантажує Перелік осіб (зміни до нього, Перелік осіб зі змінами до нього на поточну дату) з офіційного веб-сайта Держфінмоніторингу.

Просмотров: 210

Добавил: Юрист SABICOM

Дата добавления: 06.05.2018